MİLENYUM ASANSÖR

HAYATIN İNİŞLİ ÇIKIŞLI YOLLARINDA YANINIZDAYIZ!
 

ASANSÖR MONTAJ

kocaeli derince asansör imalati servis bakım revizyon

Asansörün ana bileşenleri olan kabin, makina - motor grubu, tam ve yarı otomatik kabin ve kat kapıları, halat, kumanda kartı, kumanda panosu, kılavuz ray, gösterge elemanları, kata getirme sistemi, kat ve kabin butonları, aşırı yük sistemi, kabin ve karşı ağırlık süspansiyonları, hidrolik silindir, dişlisiz makina, fotosel, hız kontrol cihazları, kumanda 5 sistemleri, paten, sensor, ray konsolları, denge zinciri, şalter, VVVF invertor, halat aparatları, kasnak, sistemler (makina dairesiz sistemler) gibi kısımlar ve hız regülatörü, fren bloğu, hidrolik ve yaylı tamponlar, kapı kilit tertibatları gibi önemli güvenlik aksamlarının tamamı yerli olarak üretilebilmektedir.

Ancak hidrolik asansörlerde kullanılması zorunlu olan boru kırılma valfının tedariki dışa bağımlıdır. Genel itibarıyla, Türk asansör sektörünün aksam imalatına bakıldığında elektrik tahrikli bir asansörün tesis edilebilmesinde dışa bağımlılık söz konusu değil iken, hidrolik tahrikli bir asansörün tesis edilebilmesinde ise dışa bağımlılık söz konusu olmaktadır. Hidrolik tahrikli bir asansörün imalatına bakıldığında önemli bir üretim unsuru olan hidrolik güç ünitelerinin %90’ı paket ünite olarak ülkemize ithal edilmektedir veya üretilmektedir.

Milenyum asansör olarak bu ekıpmanlar bınanızdakı asansör kuyusuna ozel olarak imalatı yapılmış bir şekılde montajı gerçekleştirilmektedir.